PRINCIPALCONTACTE

CONTACTERECERQUES EN AQUESTA WEB
       
 

 
 

 
10 anys

 

 

 Pot accedir a les nostres dades de contacte des del seu mòbil en http://wap.multireformes.com

 

 

Páginas vistas

desde  01/01/09

 

 

 

 

TERMES I CONDICIONS

 

Els següents Termes i Condicions constitueixen un acord vàlid i obligatori entre vostè i Multireformes. La utilització de la web de Multireformes implica l'acceptació justa d'aquests Termes i Condicions. En cas de negativa d'acceptació d'aquests Termes i Condicions vostè no deu ni pot utilitzar la Web de Multireformes.

 

Multireformes podrà revisar, ampliar, anul·lar i/o modificar els Termes i Condicions en qualsevol moment i sense previ avís actualitzant la present pàgina, per la qual cosa, sent que aquestes modificacions seran obligatòries per a vostè, haurà de verificar si hi ha hagut canvis en aquests Termes i Condicions. Qualsevol utilització  de la Web de Multireformes o dels seus serveis serà considerada una acceptació per part de l'usuari d'aquests Termes i Condicions, no havent d'utilitzar-los sota cap aspecte si els troba inacceptables.

 

La utilització de Multireformes i dels seus serveis és un privilegi i l'empresa es reserva el dret de suspendre transitòria o permanentment l'esmentat privilegi a qualsevol persona o grup elles, amb l'únic motiu de la seva mera discreció, en qualsevol moment i per qualsevol causa, sense estar obligada l'empresa a donar explicació alguna sobre això, ni avisar l'usuari en cap temps i per ningun mètode.

 

Multireformes es reserva el dret de proporcionar determinats privilegis que consideri necessari a determinats usuaris que elegeixi a la seva sola discreció en qualsevol moment i per qualsevol causa, sense estar obligada l'empresa a donar cap explicació sobre això. 

 

 

 

  Per tal de complir la seva política d'excel·lència en consideració al client  Multireformes s'acull a la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal del Regne d'Espanya; cap de les dades que vostè torna en aquest lloc web no seran venudes a tercers o utilitzats per a altres finals que no siguin els relacionats amb el rubro de construcció.

 

 


Amb el només fet d'entrar i navegar aquesta web vostè s'acull als termes i condicions que són política de l'empresa.
 

Aquesta web és de caràcter informatiu general i la informació que regeix per a una obra és la que s'estableix al contracte que per a tal final es firma amb el client, i les garanties i compromisos són els que exclusivament s'emanin de l'esmentat contracte.

Aquests contractes es regiran per la Llei espanyola i davant de qualsevol litigi se sotmeten les parts als Jutjats i Tribunals de Girona, Catalunya, Espanya.

Els texts informatius i fotos d'aquesta web són referencials i no contractuals. 

 

 

 
 

 INICI EMPRESA |  COM TREBALLEM  |  SERVEIS GALERIA DE REFORMES  |   MARQUES  |  PROMOCIONS  |  DISSENYS 3D  CONTACTE

www.multireformes.com

Diseño Serviweb