PRINCIPALCONTACTE

CONTACTERECERQUES EN AQUESTA WEB
       
 

 
 

 
10 anys

 

 

 Pot accedir a les nostres dades de contacte des del seu mòbil en http://wap.multireformes.com

 

 

Páginas vistas

desde  01/01/09

 

 

SERVEIS

 

 

VENDA DE TERRA DE JARDÍ I ELEMENTS DECORATIUS

 

 

Entre els múltiples serveis que MULTIREFORMES  ofereix als seus clients es troba la venda de terra i humus per al seu jardí.
També comptem amb una enorme varietat d'elements decoratius com ara escorça de pi, grava decorativa, sorra, pedres, per senders de diferents colors.
Com tot el que MULTIREFORMES ofereix, els nostres productes són de la més

excel-lent qualitat.
 

 

 


HUMUS

 

Es diu humus o també humus a la substància composta per productes orgànics, de naturalesa coloidal, que prové de la descomposició de les restes orgàniques (fongs i bacteris).

 

Es caracteritza pel seu color negrós degut a la gran quantitat de carboni que conté. Es troba principalment en les parts altes dels sòls en activitat orgànica.

 

El material que cobreix el sòl per aturar el creixement de males herbes i promoure plantes sanes.


En MULTIREFORMES  vostè pot comprar humus a granel per utilitzar en la cura de les seves plantes, per a la sembra de gespa, replantat, etc ja que aplicant sobre el sòl del seu jardí l'ajudarà a mantenir la seva humitat i els seus nutrients.

 

TERRA DE JARDÍ I TERRA VEGETAL

Terra de jardí és la terra més usada i la més comuna en jardins i horts. Varia en la seva composició segons els llocs, però és en general un humus mitjà, permeable i força gras.

Terra vegetal és la capa superior de terra en què creixen les arrels de les plantes i que conté gran quantitat de matèria orgànica

 


ESCORÇA DE PI

L'escorça de pi a més de ser un element molt decoratiu que embelleix el jardí serveix per protegir les plantes de l'absència de pluges, ja que manté la humitat del sòl i la seva temperatura, especialment davant els canvis del clima.
 

 

SENDERS PER AL JARDÍ AMB GRAVES DECORATIVES
Les graves decoratives s'utilitzen per a fer senders que permeten recórrer el jardí i alhora embellir, permet delimitar diferents espais i cuidar les seves plantes en impedir que creixin herbes no desitjades.

Un altre dels seus usos és per evitar esquitxades al regar, i tot això brindant un bell marc decoratiu i atractiu.

Hi ha diferents tipus de graves, en diferents colors i textures, n'hi ha llises i decorades, en cada cas depèn del gust de cadascú i del tipus d'ús que se li vulgui donar.

 

Són de fàcil adaptació i força econòmics, sent a més molt durables. No dubti en consultar-nos sense cap tipus de compromís.

En MULTIREFORMES creiem que aquests espais exteriors en ser elegits pel client com a part del disseny projecten la seva idiosincràsia i ells mateixos poden ser de recreació, sobretot si hi ha nens, d'estada i repòs, amb la seva taula de jardí i mobles a aquest efecte, de mera circulació, per exemple connectant una propietat anterior amb una posterior, utilitari, etc.
 

 

 

 

 

 

DECORACIÓ D'EXTERIORS

Un dels tants serveis en què MULTIREFORMES   s'especialitza és la decoració d'exteriors  ( jardins i paisatgisme ) col-locació de malles especials per prevenir el creixement d'herbes no desitjades, etc.

Utilitzem també fustes de roure negre o pi per donar-li al seu jardí el millor marc natural i embellir.


 

 


 

 

MULTIREFORMES es trasllada per al lliurament d'aquests materials així com la prestació de qualsevol dels nostres serveis contractats.

 

Demani més informació a través del nostre formulari sense cap tipus de compromís, expliqui'ns les seves idees i amb molt de gust l'assessorarem.

 

 

 

 
 

 INICI EMPRESA |  COM TREBALLEM  |  SERVEIS GALERIA DE REFORMES  |   MARQUES  |  PROMOCIONS  |  DISSENYS 3D  CONTACTE

www.multireformes.com

Diseño Serviweb